Flexeast

Werkwijze

FLEXEAST selecteert alleen uitzendkrachten die allen in het bezit zijn van een geldig Europees paspoort, waarmee zij te allen tijde legaal in Nederland mogen werken (zonder een werkvergunning).
 
Wij verzorgen de gehele administratie, dus u hoeft zich niet bezig te houden met de eerstedagsmelding, afdracht loonheffing, premies sociale verzekeringen, etc. Om u te beschermen tegen aansprakelijkheidskwesties voor de belastingdienst rond loonheffingen maken wij gebruik van een       G-rekening (geblokkeerde-rekening). De G-rekening kan alleen gebruikt worden om betalingen te doen aan de belastingdienst.
 
Wij betalen onze medewerkers conform de geldende CAO die in uw bedrijf geldt, en houden ons aan de, bij u, gebruikelijke werktijden.
 
Doordat wij staan achter onze dienstverlening en kwaliteit, is FLEXEAST lid van de NBBU en NEN 4400 Gecertificeerd. Hierdoor bent u als werkgever ervan verzekerd, dat alle zaken op arbeidsrechterlijk, Arbo-technisch, fiscaal en juridisch gebied uitstekend geregeld zijn.